Главная Украина «Укрнафта» виділила 20 млн грн і 50 тис. літрів пального для підтримки Харкова та області

«Укрнафта» виділила 20 млн грн і 50 тис. літрів пального для підтримки Харкова та області

«Укрнафта» виділила 20 млн грн і 50 тис. літрів пального для підтримки Харкова та області

ПАТ "Укрнафта" виділило 20 млн грн і 50 тис. літрів пального для підтримки Харкова та області, а також знизило ціни на автозаправних комплексах у регіоні.

"В часи, коли регіон потерпає від постійних обстрілів російських терористів, маємо гуртуватися та робити усе, щоб допомогти людям", — наведено слова директора "Укрнафти" Сергія Корецького в пресрелізі у середу.

Компанія виділяє 20 млн грн на потреби Сил оборони, які захищають Харківську область.

Підприємство також надає 50 тис. літрів пального для роботи генераторів на об'єктах критичної інфраструктури, у лікарнях і комунальних підприємствах. Далі за потреби ці обсяги будуть збільшувати.

"Разом із цим пальне на автозаправних комплексах регіону стане доступнішим для жителів Харкова та області: ціну на бензин А-95 та дизель зменшено на 3 гривні на літр від стели", — зазначили в "Укрнафті".

"Укрнафта" — найбільша нафтовидобувна компанія України, є оператором національної мережі АЗС із 537 станцій, з яких діють 456. Компанія реалізує комплексну програму відновлення діяльності та оновлення формату автозаправних станцій своєї мережі. З лютого 2023 року "Укрнафта" випускає власні паливні талони та картки "NAFTAКарта", що реалізуються юридичним і фізичним особам через ТОВ "Укрнафта-Постач".

Найбільшим акціонером "Укрнафти" є НАК "Нафтогаз України" з часткою 50%+1 акція. 5 листопада 2022 року Ставка верховного головнокомандувача ЗСУ ухвалила рішення про передання державі частки корпоративних прав компанії, що належали приватним власникам, якою наразі управляє Міноборони.

Оставьте комментарий

Your email address will not be published.