Главная Украина «Укрнафта» профінансувала закупівлю понад 1000 FPV-дронів для ЗСУ

«Укрнафта» профінансувала закупівлю понад 1000 FPV-дронів для ЗСУ

«Укрнафта» профінансувала закупівлю понад 1000 FPV-дронів для ЗСУ

ПАТ "Укрнафта" зробило черговий великий донат у Фонд "Повернись живим" на закупівлю техніки для 10 окремої гірничо-штурмової бригади "Едельвейс".

"Внесок компанії у розмірі 51,724 млн грн спрямовано на закупівлю: 1000 FPV-дронів й 10 наземних станцій управління ними; 12 БаАК "Кажан" та 12 комплексів БПЛА Vampire; 70 квадрокоптерів DJI та Autel", — повідомляється в пресрелізі компанії в п'ятницю.

Як зазначили в "Укрнафті", частина квадрокоптерів має тепловізійне обладнання, завдяки чому оператори "Едельвейсів" зможуть і вдень, і вночі знищувати колони російської техніки.

"А весь 20-тисячний колектив "Укрнафти" продовжить сумлінно працювати, щоб і надалі допомагати Силам оборони України", – доповнили в товаристві.

Найбільшим акціонером "Укрнафти" є НАК "Нафтогаз України" із часткою 50%+1 акція. 5 листопада 2022 року Ставка верховного головнокомандувача ЗСУ ухвалила рішення про передачу державі частки корпоративних прав компанії, які належали приватним власникам, якою зараз управляє Міноборони.

Оставьте комментарий

Your email address will not be published.