Главная Украина Кабмін розподілив понад 1,3 млрд грн додаткової дотації місцевим бюджетам

Кабмін розподілив понад 1,3 млрд грн додаткової дотації місцевим бюджетам

Кабмін розподілив понад 1,3 млрд грн додаткової дотації місцевим бюджетам

Кабінет Міністрів розподілив понад 1,3 млрд грн дотації з державного бюджету на здійснення повноважень органів місцевого самоврядування на деокупованих, тимчасово окупованих територіях, що зазнали негативного впливу у зв'язку з агресією РФ, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Уже традиційно майже на кожному засіданні уряду ухвалюємо рішення за програмою швидкого відновлення, а також продовжуємо зміцнювати громади. Сьогодні уряд розподіляє 1,3 млрд грн дотації для регіонів", — сказав Шмигаль на засіданні уряду у вівторок.

За його словами, за ці кошти місцева влада профінансує зарплати бюджетникам, оплатить комунальні послуги та здійснить інші критично необхідні витрати.

Як уточнив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у телеграм-каналі, здійснено розподіл обсягу додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення повноважень органів місцевого самоврядування на деокупованих, тимчасово окупованих та інших територіях України, що зазнали негативного впливу у зв'язку з повномасштабною збройною агресією РФ, за II квартал 2023 року, в обсязі 1 млрд 379 млн 403,9 тис. грн.

Оставьте комментарий

Your email address will not be published.