Главная Политика Кличко: партнери нададуть озброєння для захисту неба України від атак РФ

Кличко: партнери нададуть озброєння для захисту неба України від атак РФ

Кличко: партнери нададуть озброєння для захисту неба України від атак РФ

Мер Києва поінформував про візит його брата — спортсмена Володимира Кличка виставки озброєння в Німеччині, де він говорив з німецькими та американськими партнерами про підтримку України, ті, у свою чергу, заявили, що нададуть зброю для захисту повітряного простору України.

"З німецькими та американськими генералами, міністром державної канцелярії Німеччини Флоріаном Германном Володимир говорив про подальшу підтримку і допомогу Україні. Партнери України зазначили, що необхідне озброєння наша держава отримає. Зокрема, нададуть ще озброєння для захисту неба від атак російських варварів", — повідомив мер. столиці в телеграмі в суботу ввечері.

За словами Віталія Кличка, Володимир поговорив із військовими, які навчали українських солдатів користуватися зброєю, наданою партнерами. "Німці, зокрема, відзначили високий рівень підготовки українських бійців для ефективного використання німецької найсучаснішої зброї", — написав він.

На виставці були представлені новітні зразки зброї, такі як: зенітні ракетні комплекси IRIS-T, реактивні системи залпового вогню HIMARS, зенітні установки Gepard, танки Леопард, БМП Marder, самохідні гаубиці Panzerhaubitze 2000, дрони тощо.

 

Оставьте комментарий

Your email address will not be published.