Главная Политика Українські санкції синхронізуються із санкціями всього вільного світу

Українські санкції синхронізуються із санкціями всього вільного світу

Українські санкції синхронізуються із санкціями всього вільного світу

Українські санкції або вже синхронізовані, або будуть синхронізовані із санкціями вільного світу, сказав у відеозверненні в суботу президент України Володимир Зеленський.

"Сьогодні ще один наш санкційний день. Є санкції проти юридичних і фізичних осіб — більшість із них російські — які працюють на терор. Загалом 220 компаній і 51 фізична особа. Це підприємства ВПК і дотичні російські компанії. Підприємства, які обслуговують війну. І особи, через які відбувається управління цими компаніями", — сказав він.

За його словами, "не всі з них діють на території держави-терориста, деякі — в інших країнах. Але глобального тиску зазнають усі".

"Крок за кроком ми збираємо повні дані про всіх, хто працює на агресію – прямо чи опосередковано. Кожна така особа буде заблокована, і наші, українські, санкції або вже синхронізовані, або будуть синхронізовані із санкціями вільного світу.", — сказав також президент.

"Коли Росія починала цю агресію, там дивилися на світ як на себе в дзеркало. Там думали, що начебто всі у світі — такі ж цинічні і нібито — так само зневажають людей, як господарі Росії", — зазначив Зеленський.

Він наголосив, що "світ інший – світ допомагає нам захищати життя. І кожен, хто йде проти світу, стане маргіналом. Росія нічого не здобуде і все програє. Разом із тими, хто ще якось намагається їй допомагати в терорі. Ми продовжимо наші санкційні кроки, і на черзі є нові санкційні пакети – іще більш масштабні".

 

 

Оставьте комментарий

Your email address will not be published.