Главная Украина ДТЕК за тиждень відновив електропостачання для 60 тис. абонентів на Донеччині та Дніпропетровщині

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання для 60 тис. абонентів на Донеччині та Дніпропетровщині

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання для 60 тис. абонентів на Донеччині та Дніпропетровщині

 Фахівці операторів систем розподілу "ДТЕК Мережі" з 21 до 27 листопада відновили електропостачання 60 тис. абонентів у 56 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей, повідомляється у пресрелізі компанії у понеділок.

"Більшість цих населених пунктів регулярно страждає через російські обстріли, тому енергетикам доводиться регулярно повертати в них світло", — повідомляється в документі.

Фахівцям ДТЕК у Донецькій області вдалося відновити електропостачання 55 тисяч абонентів, у Дніпропетровській – іще 4,5 тисячі.

Крім того, 26 листопада завдяки командній роботі за участю енергетиків "ДТЕК Мережі" вдалося подати напругу в звільнене місто Херсон, зазначили в компанії.

"З початку повномасштабної війни енергетики ДТЕК повернули світло вже 5,7 млн родин на Київщині, Дніпропетровщині, Одещині, Донеччині та в місті Київ. Спеціалісти операторів систем розподілу "ДТЕК Мережі", попри обстріли та складну ситуацію з бойовими діями, продовжують відновлювати електромережі за дозволом Збройних сил України та ДСНС", – зазначає генеральний директор "ДТЕК Мережі" Олександр Фоменко.

Наразі без електроенергії поки що залишаються 98 населених пунктів у Донецькій області.

Оставьте комментарий

Your email address will not be published.