Главная Украина «ДТЕК» за минулу добу відновив електропостачання понад 12 тис. сімей на Донбасі

«ДТЕК» за минулу добу відновив електропостачання понад 12 тис. сімей на Донбасі

«ДТЕК» за минулу добу відновив електропостачання понад 12 тис. сімей на Донбасі

Аварійно-ремонтні бригади "ДТЕК донецькі електромережі" за 29 квітня повністю або частково відновили електропостачання понад 12 тисячам сімей в 26 населених пунктах Донецької області, повідомляється в пресрелізі енергохолдингу "ДТЕК" в суботу.

"За минулу добу фахівці енергокомпанії повернули світло в будинки 12 473 сімей в 26 населених пунктах. Незважаючи на те, що активні бойові дії Донецької області в розпалі, енергетикам вдалося полагодити пошкоджене обстрілами обладнання та лінії в Покровському, Бахмутському, Краматорському районах Донецької області", – йдеться в документі.

Водночас поки що без світла в області залишаються 232 населених пункти.

"Найбільш складні напрямки — Лиманське, Авдіївське, Мар'їнське, Торецьке і Великоновосілківське. Через обстріли тут регулярно пошкоджується електрообладнання та лінії електропередач. Фахівці компанії чекають дозволу від Збройних сил України для того, щоб проводити ремонти ліній", – зазначили в компанії.

Як наголосили в "ДТЕК", фахівці компанії з метою оперативного відновлення електропостачання в регіоні безперервно працюють в режимі 24/7 вже 66-ту добу.

Оставьте комментарий

Your email address will not be published.