Главная Украина Гнучкі офіси IWG plc забезпечені електрикою та інтернетом

Гнучкі офіси IWG plc забезпечені електрикою та інтернетом

Гнучкі офіси IWG plc забезпечені електрикою та інтернетом

Формат мережі гнучких офісів IWG plc показав свою ефективність у критичних умовах дефіциту потужності в енергосистемі, повідомила директор IWG plc в Україні Юлія Литвиненко агентству "Інтерфакс-Україна".

"Резиденти оцінили перевагу мережі IWG, представленої Regus та Spaces, що дозволяє працювати з будь-якого району столиці. Бізнес-центри забезпечені електрикою та інтернет-мережею. Компанії обирають для себе різні формати роботи: чи то в приватному офісі, чи то в коворкінгу. У Львові функціонують дві локації, забезпечені генераторами", — повідомила Литвиненко.

IWG (раніше – Regus Group) – глобальний оператор провідних орендодавців офісних приміщень, головний офіс розташований у Швейцарії. Створено у 2016 році як холдингову групу, що об'єднує різні компанії із гнучким робочим простором. Зареєстрований на Лондонській фондовій біржі. Оператор представлений більш ніж у 110 країнах, тисячі містах та на 3,3 тис. локаціях.

Сьогодні мережа IWG plc в Україні представлена двома брендами: Regus та Spaces. Станом на листопад 2022 року офісні приміщення Regus можна знайти у 12 бізнес-центрах: Horizon Tower, Kyiv Podil, Gulliver, Horizon Park Business Center, IQ Center, Silver Breeze, Forum West Side, Avenue 53 та "Володимирський", Kivsh. Spaces представлений у Києві та Львові: Maydan Plaza та LvivTech.City.

Оставьте комментарий

Your email address will not be published.