Главная Политика Зеленський у відповідь на петицію доручив Кабміну розглянути питання скасування безвізового режиму з Білоруссю

Зеленський у відповідь на петицію доручив Кабміну розглянути питання скасування безвізового режиму з Білоруссю

Зеленський у відповідь на петицію доручив Кабміну розглянути питання скасування безвізового режиму з Білоруссю

Президент України Володимир Зеленський у відповідь на петицію доручив Кабінету Міністрів розглянути питання скасування безвізового режиму з Білоруссю.

Президент, зокрема, відповів на електронну петицію №22/148490-еп про необхідність скасувати безвізовий режим із Білоруссю.

"Тримаю на контролі заходи, спрямовані на посилення режиму здійснення контролю за перетином громадянами Білорусі кордону з Україною. Кордон України з Білоруссю закрито на в'їзд для громадян Білорусі та інших іноземців", — ідеться у відповіді.

Зазначається, що всі пункти пропуску на кордоні з Білоруссю закриті, крім одного на Волині, який працює в обмеженому режимі, де здійснюється оформлення громадян України, які повертаються на територію країни.

"Наразі Кабінету Міністрів України запропоновано розглянути порушені в електронній петиції питання відповідно до компетенції, а також продовжити відповідну роботу з урахуванням розвитку ситуації, реалізації заходів щодо захисту національних інтересів нашої держави та її громадян", — ідеться у відповіді на петицію.

Оставьте комментарий

Your email address will not be published.