Главная Политика Зеленський припускає скорочення у майбутньому фінансової та військової підтримки України

Зеленський припускає скорочення у майбутньому фінансової та військової підтримки України

Зеленський припускає скорочення у майбутньому фінансової та військової підтримки України

Президент України Володимир Зеленський припускає спроби в майбутньому скоротити фінансову та військову допомогу Україні.

"Зменшення або блокування макрофінансової допомоги однією з країн – легкий крок до того, що "треба щось робити, ми не можемо давати вам постійно гроші на підтримку". І нас туди штовхатимуть", — сказав він, під час виступу в п'ятницю на 17-й щорічній зустрічі Ялтинської Економічної стратегії (YES) у Києві.

Зустріч організована Фондом Віктора Пінчука.

"Зменшення фінансової допомоги буде. Наше завдання цього не допускати, але воно буде. Треба прийняти це Україні, суспільству і, насамперед, владі. Тому що вирішувати цю кризу доведеться нам усім", — сказав він.

Він також допустив скорочення військової підтримки. "Зменшення зброї – буде. Не тому, що хтось у Європі цього хоче. Наше завдання, щоб не дати цієї можливості. Тут на допомогу повинні прийти народи. Це наш дах і наші стіни", — сказав він.

Говорячи про партнерів України, Зеленський назвав серед них країни Балтії, Польщу, Словаччину, Чехію, Велику Британію та "США, за які нам доведеться боротися".

"Це є завдання на ці три місяці", — сказав він.

 

 

Оставьте комментарий

Your email address will not be published.