Главная Политика Стефанчук анонсував етап роботи керівництва ВР із парламентами країн Африки для розвіювання міфів Росії про Україну

Стефанчук анонсував етап роботи керівництва ВР із парламентами країн Африки для розвіювання міфів Росії про Україну

Стефанчук анонсував етап роботи керівництва ВР із парламентами країн Африки для розвіювання міфів Росії про Україну

Керівники Верховної Ради мають намір розпочати новий "трек" у своїй роботі, у рамках якого заплановано зустрічі з парламентами та спікерами країн Африки для підтримання реноме України як взірця свободи та демократії у світі, повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

"Перед тим як отримати статус кандидата у члени в Європейському Союзі, керівництво Верховної Ради зустрілося зі спікерами практично всіх країн ЄС. Ми бачимо результат: дуже багато змін, пов'язаних зі ставленням до України, йшло саме від парламентів тих чи інших держав. Ми і надалі будемо підтримувати цей трек. Наразі перед нами новий виклик – ми розпочинаємо "африканський трек": зустрічатимемося з парламентами та спікерами країн Африки для того, щоб розвіяти ті міфи, які насаджує РФ про Україну", – сказав спікер у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в середу.

Він наголосив, що це необхідно для підтримання інтересу до України у світі та її реноме "як абсолютно цивілізованої та фундаментальної країни, яка є взірцем свободи та демократії".

Оставьте комментарий

Your email address will not be published.