Главная Политика Порошенко: Для початку «депутінізації» світові потрібен шостий пакет санкцій

Порошенко: Для початку «депутінізації» світові потрібен шостий пакет санкцій

Порошенко: Для початку «депутінізації» світові потрібен шостий пакет санкцій

П'ятий президент України, народний депутат (фракція "Європейська солідарність") Петро Порошенко закликав західних союзників "депутінізувати" світ, для цього насамперед необхідно припинити фінансування "путінського режиму".

"Нам слід "депутінізувати" світ. А це означає, що треба припинити фінансування Путіна. І це не лише про нафту і газ. Не лише про ядерне паливо та вугілля. Треба зупинити міжнародну торгівлю з Росією. Все це починається саме зараз, з шостого пакета санкцій Європейського Союзу. З наступної стадії санкцій Сполучених Штатів. І це є початком кінця путінського режиму", – сказав Порошенко в ефірі американського телеканалу MSNBC, повідомляє пресслужба "Євросолідарності".

Далі, як зазначив політик, має бути блокування російського транспортування, зокрема російських нафтових танкерів, комерційних кораблів.

"Слід їх зупинити з тим, щоб не дозволити доставляти будь-які товари з Росії. Все це для того, щоб припинити фінансування створення бомб, які потім убивають українців", – зазначає Порошенко.

Оставьте комментарий

Your email address will not be published.